Je toekomstige hotel? De zelfrijdende auto

Ahh, heerlijk…lekker je schoenen uitschoppen, achteroverleunen en een lekker tukkie doen. Je hebt immers toch nog een paar uur tot je volgende meeting. Die op 350 km afstand plaatsvindt…Jawel, dames en heren, Sven Schuwirth, hoofd strategie bij Audi, voorspelt dat je dat tukkie in de toekomst dus lekker gaat doen terwijl je zelfrijdende auto je naar je plaats van bestemming brengt. En daarmee concurrentie gaat vormen voor hotels en vliegmaatschappijen die eerst geboekt werden voor één overnachting of korte afstand vluchten. In z’n interview komt Schuwirth trouwens nog tot een wrange observatie: “We do not believe that the potential of autonomous driving is just about security and comfort. Cars are the last place on the planet, besides maybe your room in your flat, where you can be on your own.” ….Oi…

Hotel

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologische ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.