Haai om de hoek

Dit is wel even een foto-serie die je moet bekijken voor je dagelijkse glimlachmoment. In Skeletons in de Closet’ duikt de Oostenrijkse fotograaf Klaus Pichler achter de schermen van het Natural History Museum in Wenen. En vindt daar een beer in de lift, een vliegende dinosaurus in het berghok, een groepje cobra’s naast de dossierkasten en een zeer ijdele das. Pichler benadrukt overigens in zijn beschrijving dat het museum niet onzorgvuldig omgaat met het archiveren van stukken die niet direct worden tentoongesteld, maar dat het door ruimtegebrek nu eenmaal genoodzaakt is tot creatieve oplossingen.

Haai

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologiche ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in