Een lepelaar in zeep

Twee reclamemannen die een carrière-switch maken naar taxidermist (lees: beestjes opzetten) en onlangs hun complete tentoonstelling verkopen aan niemand minder dan überkunstenaar Damien Hirst. Ja, er zijn minder bizarre levensverhalen te verzinnen dan die van het duo Sinke en Van Tongeren. Maar wat een foto’s levert het op! ’Unknown Poses’ is een groeiende collectie foto’s van veelal opgezette vogels, drijvend in zeepsop in bijzondere poses. Het levert een enorm esthetisch schouwspel op van beelden die tegelijk een prachtige verstilling uitstralen.

Sinke

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologiche ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in