Snap, click, weg

Wel eens van snapchat gehoord? Het is een app waarmee je foto’s naar elkaar kunt sturen die slechts een paar seconden zichtbaar zijn en daarna verdwijnen. Het is ook een app die razend populair is onder tieners (en om te sexten, maar dat is weer een heel ander verhaal). Ben Rosen (29 jaar) dook de snapchat wereld van zijn kleine zusje en haar vriendinnen in om zijn snapchatskills wat op te krikken. Het levert een hilarisch artikel op, waarin je een clash tussen twee generaties ziet én dat toont hoe verschrikkelijk snel jonge mensen grote hoeveelheden informatie kunnen verwerken. Een kwestie van secondenwerk. Snap, click, weg.

Snapchat

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologiche ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in