Pamela Anderson als ster in sci-fi film

Ja, ik weet het: het klinkt als een grap. Maar echt waar, in de korte science fiction film ‘Connected die deze week uitkwam, is La Anderson de ster én, warempel, dat doet ze nog goed ook. In ‘Connected’ speelt Anderson heel dapper een vrouw van middelbare leeftijd die geobsedeerd is van haar uiterlijk en jeugd en bovendien ontzettend eenzaam is. Maar no worries, in deze sci-fi wereld is daar allang iets op gevonden: een soort plug waardoor je altijd en overal connected kunt zijn met anderen. Iets dat heel creepy als een soort zenstaat en mindfullness wordt gepresenteerd, terwijl het mij persoonlijk de ultieme nachtmerrie lijkt.

Pamela Anderson

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologiche ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in