Hear the wifi angels sing

On the first day of christmas my true love sent to me..a partridge in a pear tree. Em, waaat? Een patrijs? Kom maar liever op met die 21ste eeuwse cadeautoppers: een smartphone, laptop enne, als ik dan toch een wens mag doen: goed internet, anytime, anywhere. Met dat laatste helpt de app Wifi Angels in elk geval waarbij wifi-netwerken om worden gezet in een koor lieflijk zingende engelen. En zo kun je dus niet alleen wifi opsporen door het gezang te volgen, maar, belangrijker nog: krijgt je omgeving een geheel eigen soundscape. Op het strand hoor je misschien af en toe een verdwaald engeltje, terwijl je in de stad omver wordt geblazen door een megakoor. Helaas is de app alleen voor android beschikbaar. Voor mede Iphone-gebruikers: hier is een video voor een indruk.

Wifi angel

 

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologiche ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.