Hoera! We kunnen allemaal Elon Musks zijn

Goed, met deze tip alleen al kun je het hele weekend zoet zijn, want deze blogserie is alles bij elkaar geteld ongeveer een compleet e-book. Maar het is het wel waard. ‘Wait, but why?’ is het motto van Tim Urban, een bloggende filosoof, die door het stellen van deze vraag op verrassend heldere en hilarische antwoorden komt op allerlei kwesties van uitstelgedrag tot kunstmatige intelligentie. Maar zijn blog over Elon Musk, de legendarische man achter Tesla en SpaceX, is werkelijk de kers op z’n werk. Tim beschrijft namelijk niet alleen wát Musk allemaal doet, maar ook wáarom en probeert daarmee een antwoord te geven op wat hem zo succesvol maakt. Wat blijkt? We kunnen allemaal Elon Musks zijn.

Elon Musk

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologische ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.