Cyborgkakkerlakken en ander technologisch ongedierte

Freaky-alert. Dit is – jawel-  een cyborgkakkerlak. Een gehackte versie van het normale ongedierte waardoor het bestuurd kan worden door een computer en zo bijvoorbeeld ingezet kan worden bij rampen om slachtoffers onder puin te vinden. En dit is maar één van de freaky toepassingen van technologie uit de korte documentaire serie Cyborg Nation van Wired. Een andere persoonlijke favoriet: hoe je een grote haaienballon met je gedachten kunt laten vliegen..

Cyborg Kakkerlak

Dit bericht komt uit m’n wekelijkse nieuwsbrief ‘Curated Culture’ waar ik elke week de laatste berichten rondom ‘future affairs’ naar je opstuur: wat zijn dé technologische ontwikkelingen die jouw toekomst gaan bepalen? Elke zaterdagochtend de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.